Vrem o Românie Mare în Europa!

Susțin acest proiect deoarece cred că ne-am câștigat dreptul de a fi alături de celelalte țări a Uniunii Europene! Suntem un popor de oameni harnici și muncitori conduși de o clasă politică infracțională și nu merităm asta. Eu cred în adevărata schimbare a României Mari și cred că GEORGE SIMION este Omul care poate aduce un plus valoare acestei țări!🇲🇩🇲🇩🇲🇩

Carmen Gianina Macovei 71p

Carmen Gianina Macovei

Activitățile lui Carmen Gianina Macovei


 • followed Recensamantul Diasporei vr.2 2019-06-20 21:33:33 +0300

  Recensamantul Diasporei vr.2

  La fiecare scrutin electoral, dreptul fundamental la vot al românilor plecați în străinătate este încălcat. Mii sau chiar zeci de mii de persoane stau la cozi interminabile în fața secțiilor de vot, parcurg sute de kilometri pentru a-și alege reprezentanții, însă, așa cum au demonstrat-o și alegerile europarlamentare din 26 mai, nu pot vota. Secții insuficiente, cabine de vot insuficiente, ștampile insuficiente, număr insuficient de membri în comisiile de votare, insuficiente orele destinate exercitării dreptului la vot.

  Trebuie să luăm atitudine, iar ei trebuie să asculte!

  Organizăm recensământul diasporei pentru a preveni umilințele la sunt supuși românii din afara granițelor la fiecare rundă de alegeri.

  Acum nu vor mai putea inventa scuze. Să le arătăm că nu suntem doar un număr, suntem o forță!

  Înscrie-te și tu pentru a repara ce strică ei din calcul politic! Pe baza acestor înscrieri vom avea secții de vot corespunzătoare în fiecare comunitate.

  Susține